Privacybeleid en Privacyverklaring

   Privacybeleid

Het bedrijf Family World, eigenaar van Maaltijdboxfans.nl en Maaltijdbox-Vergelijk.nl, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Family World
KvK 27365777
https://www.familyworld.nl
+31 6 8369 3448
info@familyworld.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Family World verwerkt geen persoonsgegevens van websitebezoekers.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Family World verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van websitebezoekers.

Cookies

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Meer informatie over cookies vind je op onze Cookiebeleid pagina.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@familyworld.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou om het verzoek vanuit je mailadres te doen waarmee je bij ons bekend bent. Family World zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Family World wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Family World neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@familyworld.nl

Anderen lezen nu ook

Nieuws en informatie maaltijdbox

Nieuws en informatie maaltijdbox
Nieuws en informatie over de maaltijdbox. Hoe werkt het om met een maaltijdbox te koken? Wat betekent het Bekijk de recepten. Landelijke bezorging. Meer weten over maaltijdboxen.

Bijna Pasen, wat zet jij op de ontbijttafel?

Bijna Pasen, wat zet jij op de ontbijttafel?
Wist je dat je met de Beebox paasontbijtbox (zoals gewoonlijk) écht veel waar voor je geld krijgt? Je bent met deze paasontbijtbox volgens Beebox al snel flink voordeliger uit.

HelloFresh ervaring van Astrid

HelloFresh ervaring van Astrid
Astrid heeft box een jaar lang uitgeprobeerd en vertelt over haar ervaring met de HelloFresh maaltijdbox.

Meer weten over: