Mealhero kortingscode – Een vrij nieuwe speler in de wereld van maaltijdboxen, dat is het Belgische, jonge bedrijf Mealhero. Wat betreft maaltijdboxen is het niet alleen een nog wat jonge speler, maar ook een onderscheidende speler. Voor een aantal keren een maaltijdbox bestellen, dat kan qua prijs flink oplopen. Mocht jij de diensten vrijblijvend uit willen proberen, gebruik dan zeker de bijhorende Mealhero kortingscode. Zo kun jij namelijk een box bestellen en betaal je niet de volle mep hiervoor.

Ook voor een maaltijdbox vergelijk is het zeer nuttig om te weten waar we het over hebben en hoe deze diensten precies werken. Gebruik de gegeven kortingscode om voor een lager bedrag een maaltijdbox thuis te laten bezorgen en deze uit te proberen.

Hoe werkt deze Mealhero kortingscode?

Het krijgen van kortingscodes is altijd leuk, laat staan bij maaltijdboxen. Het bied je namelijk de kans om voor een aanzienlijk lager bedrag een box uit te kunnen proberen. Nu kun je de kortingscode vrij makkelijk verzilveren en daar hoef je niet eens veel handelingen voor te doen. Het gaat namelijk helemaal vanzelf.

Mocht jij de diensten van de maaltijdaanbieder op dit moment nog te prijzig vinden en je weerhoud dit je ervan om de boxen uit te proberen, dan kan de Mealhero kortingscode jou hiermee als het ware mee uit de brand helpen. Door de code in te voeren op de bestelpagina van de maaltijdaanbieder, zorg je ervoor dat je op de eerste boxen een flinke korting krijgt.

Voor een lager bedrag kun jij je bestelling plaatsen en de maaltijden geheel vrijblijvend uit proberen. De Mealhero kortingscode is dus zeker een aanrader om te gebruiken. Hierdoor kun je gebruikmaken van goedkope maaltijdboxen, in plaats van een prijzige maaltijdbox.

De maaltijdboxen van Mealhero; hoe zit dat eigenlijk?

Veel maaltijdaanbieders proberen zich te onderscheiden. Bijvoorbeeld door verse ingrediënten te gebruiken. Of door de keto maaltijdboxen aan te bieden. Mealhero onderscheid zich weer op een heel ander vlak. Namelijk door opwarmmaaltijden aan te bieden. Opwarmmaaltijden? Ja, echt waar.

Allemaal leuk en aardig die maaltijdboxen met ingrediënten en recepten, maar je hebt er simpelweg niet altijd tijd of energie voor. Hier is als het ware slim op ingespeeld. De maaltijden komen volledig verpakt bij jou thuis aan en deze kun je heel simpel en snel opwarmen.

Bij het horen of lezen van opwarmmaaltijden zul je waarschijnlijk nog een beetje sceptisch zijn. Opwarmmaaltijden voor de magnetron zijn alles behalve gezond. Ze bevatten veel zout, de ingrediënten zijn niet vers en de vitaminen zijn allang verloren gegaan.

Deze  opwarmmaaltijden bevatten echter alleen maar verse ingrediënten. De maaltijden kunnen ingevroren worden en op ieder moment worden opgewarmd. Die maaltijden, die kies jij natuurlijk zelf uit. Tijdens ieder bestelmoment staan er 40 verschillende maaltijden voor je klaar. Daar moet vast iets tussen zitten voor je. Dat opwarmen, daar komt geen magnetron aan te pas. Er wordt namelijk een bijhorende Slimme Stomer bij je thuis bezorgd die het opwarmen mogelijk maakt.

De maaltijdboxen bevatten dus geen verse ingrediënten en recepten, maar kant-en-klare maaltijden, die met de bijhorende app bijgehouden kunnen worden. Op de app check je welke maaltijden nog in de vriezer liggen en wanneer je weer een box moet bijbestellen. De box kan volledig worden aangepast op het aantal maaltijden voor het aantal personen. Dat bepaal jij.

Lang houdbaar

Omdat de maaltijden worden klaargemaakt met de verste, gezondste ingrediënten, kunnen deze lang bewaard worden. In totaal kunnen de maaltijden 6 maanden worden bewaard in de vriezer. Via de app kun je makkelijk zien en bijhouden wat je nog in de vriezer hebt liggen. Zo raak je het overzicht niet kwijt en voel je geen druk om de maaltijden snel te nuttigen.

Kies tijdens ieder bezorgmoment dus uit maar liefst 40 maaltijden en probeer op deze manier altijd iets nieuws.

Hoe werkt de bezorging van Mealhero?

De maaltijden hoeven vanzelfsprekend niet ergens opgehaald te worden. Tenslotte komen die ritjes naar de supermarkt zo onderhand wel je neus uit en ga je liever voor optimaal comfort. Daarom word er gebruikgemaakt van thuisbezorging. Hoe werkt die thuisbezorging eigenlijk?

Wat erg handig is, is dat je zelf de bezorgmomenten kunt kiezen. Je kiest de dag en de tijd waarop jij thuis bent. Zo voorkom je dus dat er een maaltijdbox bij je thuis bezorgd word, terwijl je helemaal niet thuis bent en er dus geen gebruik van kunt maken. Deze aanbieder is van origine een Belgisch bedrijf. Dus wat de bezorging betreft kunnen de maaltijdboxen in Nederland bezorgd worden, maar ook in België en Vlaanderen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Mealhero?

Zonder bijkomende voordelen zijn de maaltijdboxen natuurlijk niet interessant om te gebruiken. Ook jij als klant moet hier iets uit kunnen halen. De voordelen hiervan? Die gaan we hieronder uitgebreid bespreken.

  • Wekelijks meer dan 40 maaltijden om uit te kiezen
  • Snel een maaltijd op tafel zetten
  • Bevat de juiste vitaminen en mineralen
  • Houd met de handige app bij wat er nog in je vriezer ligt
  • Laat de maaltijden bij je thuis bezorgen
  • Kies zelf het bezorgmoment uit
  • Warm de maaltijden snel op met de Slimme Stomer
  • 6 maanden te bewaren in de vriezer

Moet ik direct een abonnement afsluiten bij Mealhero?

Je ziet het wel vaker. Na eenmalig iets besteld te hebben, zit je direct aan een maandelijks abonnement vast. Alles behalve prettig. Je staat er niet achter en het kan flink in de kosten gaan lopen. Hoe dat hier zit na het bestellen van een eetbox met de Mealhero kortingscode? Gelukkig anders.

Je zit er namelijk niet gelijk aan vast. Zo kun je een proef box thuis laten bezorgen om alles even kritisch onder de loep te nemen en om de maaltijden uit te proberen. Geheel vrijblijvend. Gebruik hier zeker de Mealhero kortingscode voor.

Wanneer je er definitief voor kiest om te stoppen met de diensten van deze maaltijdaanbieder, zit je niet aan allerlei moeilijke procedures vast. Het abonnement kun je namelijk zelf opzeggen. Daarvoor zul je een aantal makkelijke handelingen voor moeten doen. Ga naar je eigen account op de website en klik vervolgens op voorkeuren. Al vrij snel kom je bij de STOP knop en kun je je abonnement volledig stopzetten. Eigenlijk hartstikke simpel.

Nadat je hebt aangegeven dat je wilt stoppen met het abonnement, krijg je een unieke retourcode en kun je je Slimme Stomer op de post doen, om deze vervolgens terug te laten sturen. Houd er wel rekening mee dat je hier een bijdrage aan zult moeten leveren van € 15,-. 

Liever niet definitief stoppen, maar gewoon even pauzeren? Dat kan natuurlijk altijd. Zet je abonnement voor een aantal weken of maanden even op pauze, om het vervolgens weer op te pakken. Niet alleen geeft de Mealhero kortingscode jou de mogelijkheid om de maaltijden vrijblijvend uit te proberen, maar ook het abonnement zelf.