Onze score
€45 KORTING
Marley Spoon
Marley Spoon

Heb je liever meer keus in maaltijdboxen? Dan zit je goed bij Marley Spoon. Zie bieden namelijk rond de 30 verschillende soorten gerechten per week aan, dat zijn er flink meer dan de concurrenten. Met een kortingscode van maar liefst €60 is de keuze nog makkelijker om voor Marley Spoon te kiezen!

Heb je liever meer keus in maaltijdboxen? Dan zit je goed bij Marley Spoon. Zie bieden namelijk rond de 30 verschillende soorten gerechten per week aan, dat zijn er flink meer dan de concurrenten. Met een kortingscode van maar liefst €60 is de keuze nog makkelijker om voor Marley Spoon te kiezen!

Show Less

Kortingscode Marley Spoon – Behalve Hello Fresh, zijn er nog meer maaltijdbox aanbieders die het proberen waard zullen zijn en over genoeg voordelen beschikken. Zo is bijvoorbeeld Marley Spoon hard bezig met het vergroten van zijn populariteit en ziet het er inmiddels ook naar uit dat dat aan het lukken is. Grote kans dus dat je deze maaltijdaanbieder al voorbij hebt zien komen en je gecharmeerd bent geraakt van alle mogelijkheden.

Deze aanbieder probeert eruit te springen door de grote variatie in recepten en door de hoge kwaliteit aan bijhorende ingrediënten die in de box te vinden zullen zijn. Kijkend naar andere maaltijdaanbieders, valt het op dat er weinig keus is en dat ook de recepten redelijk hetzelfde zijn. Vanzelfsprekend is dat alles behalve aantrekkelijk.

Spreekt Marley Spoon jou aan en zou je graag maaltijdboxen van deze aanbieder willen bestellen, maar is de prijs voor jou een groot struikelblok? Dan is de kortingscode Marley Spoon een handige code die de prijs voor jou zou kunnen verlagen. De kortingscode maakt de drempel om de boxen te gaan uitproberen namelijk een flink stuk lager en zo kun je voor jezelf bepalen of het wel iets voor jou is en of de recepten jou wel aanspreken. De Marley Spoon korting die je speciaal van ons gaat krijgen, verlaagt de oorspronkelijke prijs tot wel € 60,-.

Marley Spoon; waar komt het vandaan?

Omdat Marley Spoon een enorme opkomst aan het maken is, zou het makkelijk kunnen dat je het kent of herkent. Toch is de maaltijdaanbieder niet bij iedereen even bekent en kent ook niet iedereen werkwijze.

Het is ook nog een vrij jong bedrijf dat is opgericht in het jaar 2014. Oorspronkelijk heeft de oprichting plaatsgevonden in Duitsland. Heel wat jaren later zijn de diensten flink uitgebreid en word er naast in Nederland en in de rest van Europa, ook bezorgd in zelfs Australië.

Hoewel er vrijwel overal bezorgd kan worden, zijn er wel een aantal uitzonderingen op de regel. De Waddeneilanden kunnen bijvoorbeeld niet bereikt worden. Twijfel je of deze boxen wel op jouw thuisadres bezorgd kunnen worden? Dat kun je makkelijk checken. Voer op de website jouw postcode in en kom erachter of ook jij gebruik kan maken van de aangeboden eetboxen.

Hoe gebruik ik deze Marley Spoon kortingscode?

Om Marley Spoon korting te krijgen hoef je geen extra moeilijke handelingen te verrichten of speciaal contact op te nemen met de klantenservice. Dit kun je gewoon zelf doen. Sterker nog, je hoeft de kortingscode Marley Spoon niet eens in te vullen. Dat gaat de maaltijdaanbieder namelijk allemaal voor jou doen. Jij hoeft alleen naar de website te gaan en de rest gaat zich eigenlijk vanzelf wijzen.

Zodra je op de website bent van de maaltijdaanbieder zie je helemaal bovenaan de pagina een knop met ‘PAK KORTING’. Het is de bedoeling dat je vervolgens op deze knop klikt. Na het klikken op de ‘PAK KORTING’ knop word je vrijwel direct naar het besteloverzicht gestuurd, waar je bestelling kunt plaatsen. Dit is het besteloverzicht waar je bestellingen voor de eetboxen kunt plaatsen.

Je zult zien dat de speciale korting van maar liefst € 60,- vanzelf van de oorspronkelijke prijs is afgehaald en jij voor een aanzienlijk lager bedrag boxen kunt bestellen met de Marley Spoon korting, om deze vervolgens bij je thuis te laten bezorgen. Door de 30 verschillende recepten is een Marley Spoon menu nooit saai of eentonig. En zeker niet met de kortingscode Marley Spoon.

Marley Spoon Kortingscode

Hoe uitgebreid is het Marley Spoon menu?

Maaltijdboxen die week op week dezelfde recepten aanbieden of waarbij recepten meerdere malen worden herhaald, die zijn natuurlijk niet interessant en hierdoor word je alles behalve geprikkeld om deze uit te proberen.

Met het Marley Spoon menu is dat een heel ander verhaal. Wekelijks staan er maar liefst 30 nieuwe recepten voor jou klaar, die nieuw geüpload zijn. Dat aspect is vrij uitzonderlijk te noemen. Aan de hand van die 30 nieuwe recepten kun jij je maaltijdbox samen gaan stellen. Jij bepaalt welke recepten jij zou willen maken, uit hoeveel dagen de maaltijdbox moet bestaan en hoe groot jouw gezin op dit moment is.

Het grote voordeel hiervan is niet alleen dat de meeste ritjes naar de supermarkt je bespaard worden, maar ook dat je wekelijkse inspiratie krijgt en je kunt voorkomen dat overige gezinsleden het recept niet lussen. De kortingscode Marley Spoon maakt dit haalbaar voor jou en je gezin.

Heb jij een speciaal dieet of een voedingspatroon waar je je aan vast wilt houden? Dan kun je voor de volgende maaltijdboxen kiezen van de maaltijdaanbieder:

 • Vegetarische maaltijdbox; helemaal zonder vlees en/of vis
 • Een box met alleen maar makkelijke en snelle recepten; deze kun je al binnen een half uur na je werk of na school op tafel zetten
 • Ook lekker voor de kinderen; recepten die kindervriendelijk zijn en kinderen ondersteunen bij het eten van groentes
 • Biologische maaltijdbox; iedere maaltijdbox is in principe gevuld met biologische producten. Tenminste, dat is het doel

Hoe groot zijn de maaltijdboxen?

De grootte van de boxen worden als volgt voor jou samengesteld; op basis van de gezinsgrootte en op basis van het aantal recepten die je per week op tafel zou willen zetten. De boxen zijn dus klein of middelgroot te noemen.

Wat betreft de gezinsgrootte ligt deze tussen de 2 en 4 personen die gebruik kunnen maken van de box. Voor een box van 2 personen kun je tussen de 3 en 5 recepten per week kiezen. Voor een maaltijdbox die geschikt is voor 4 personen, heb je de keuze om tussen de 2 en 4 recepten per week te ontvangen. Met de Marley Spoon korting kun jij voor een lager bedrag een goedkope maaltijdbox bestellen.

Welke voordelen worden jou aangeboden?

Door te kiezen voor de maaltijdboxen van Marley Spoon is het mogelijk om te profiteren van veel verschillende voordelen. Deze voordelen maken het gebruik van de maaltijdbox een goede keuze, die gezond eten wat makkelijker maakt. Welke voordelen de maaltijdaanbieder jou dan te bieden heeft? Dat kunnen de volgende zijn:

 • Iedere week staan er 30 nieuwe recepten voor je klaar
 • Normaal gesproken veel te weinig inspiratie voor het avondeten? Met de maaltijdbox word dat volledig uit handen genomen
 • Door gebruik te maken van een maaltijdbox word variërend eten een stuk makkelijker voor je gemaakt
 • Geen liefhebber van vlees? Geef het dan vooral aan en de box word volledig samengesteld met vegetarische producten
 • Ritjes naar de supermarkt zijn niet meer iedere dag nodig
 • Bespaart een hoop tijd en moeite om iets lekkers op tafel te kunnen zetten
 • De ingrediënten zijn niet bewerkt, maar komen allemaal van Nederlandse bodem

De bezorging van de malatijdboxen; hoe zit het daar eigenlijk mee?

Waar je normaal gesproken gewend bent aan een ritje naar de supermarkt, is dat een heel ander verhaal als je kiest voor het gebruik van maaltijdboxen. Behalve dat je samengestelde recepten kunt uitzoeken, krijg je de daarbij horende ingrediënten allemaal bij je thuis bezorgd.

Zo is dat natuurlijk ook bij deze maaltijdaanbieder. Na bestelling van de boxen kun je deze gratis op je thuisadres laten bezorgen. Ook de thuisbezorging heb jij zelf in handen, want deze kan bezorgd worden in een kartonnen doos of in een kratje dat afkomstig is van de pakketdienst PostNL. Ook dit is weer met een achterliggende gedachte, want de krat kan, vanzelfsprekend, vaker gebruikt worden en zo is het gebruik van plastic tasjes niet meer nodig. Bestellen van een deze maaltijdboxen, draagt actief bij aan het milieu. 

Nadat je je bestelling definitief hebt gemaakt met de speciale kortingscode die je van ons hebt gekregen, krijg je verschillende bezorgopties en kun jij bepalen wat jou het beste uitkomt.

Communicatie en abonnement

Zeker als je voor het eerst maaltijdboxen gaat bestellen of een abonnement af gaat sluiten, kan het er allemaal onduidelijk uitzien of vindt je het bestellen onoverzichtelijk.

De klantenservice is snel, vriendelijk en hier kun je dus altijd terecht met al je vragen of opmerkingen. Mocht je geen groot fan zijn van telefoontjes plegen, is het ook mogelijk om contact op te nemen met het speciaal daarvoor bestemde contactformulier die je op de website kunt vinden, kun je gebruikmaken van het mailadres of een bericht sturen via een van de socialmediakanalen. Mocht je een brandende vraag hebben waarbij je een snel antwoord nodig hebt, dan is het toch aan te raden om de klantenservice op het telefoonnummer te bellen. 

Zit je door de Marley Spoon korting direct vast aan een jarenlang abonnement waar je geen enkele controle over hebt? Dat is niet het geval. Jij kunt namelijk zelf bepalen of je een maaltijdbox wilt ontvangen en wanneer je dat graag zou willen. Daarnaast kun je ook op ieder moment aangeven wanneer je er tijdelijk of definitief mee wilt stoppen. Bij Marley Spoon en met de Marley Spoon kortingscode ben je tot niks verplicht.

Meer weten over maaltijdboxen? Uiteraard zijn er nog tal van andere aanbieders. Zo kan je met de kortingscode Hello Fresh een stuk voordeliger uitkomen. Of als je liever opt voor een biologische maaltijdbox of een vegan maaltijdbox zijn er ook mogelijkheden genoeg. Kijk op de pagina van maaltijdbox vergelijken en kies jouw favoriet makkelijk uit.