Onze score
€45 KORTING
Hellofresh
HelloFresh

Ondertussen is HelloFresh een van de bekendste maaltijdbox aanbieders op de markt, laten we eerlijk zijn wie kent HelloFresh nou niet? Wil jij een van de bekendste maaltijdbox van Nederland bestellen met een aantrekkelijke kortingscode? Gebruik dan nu onze kortingscode om €45 korting te ontvangen op de eerste drie maaltijdboxen die je besteld!

Ondertussen is HelloFresh een van de bekendste maaltijdbox aanbieders op de markt, laten we eerlijk zijn wie kent HelloFresh nou niet? Wil jij een van de bekendste maaltijdbox van Nederland bestellen met een aantrekkelijke kortingscode? Gebruik dan nu onze kortingscode om €45 korting te ontvangen op de eerste drie maaltijdboxen die je besteld!

Show Less

HelloFresh kortingscode – Wil jij gebruik gaan maken van maaltijdboxen en is jouw oog gevallen op Hello Fresh? Dat is ook niet zo vreemd. Hello Fresh is een van de bekendste aanbieders van maaltijdboxen en staat binnen Nederland ontzettend goed bekend. Ook steeds BN’ers en influencers maken er inmiddels graag gebruik van en maken hier zelfs reclame voor.

Toch heeft Hello Fresh een duidelijke keerzijde en zou dat je aan het twijfelen kunnen brengen om gebruik te maken van de diensten van Hello Fresh. Namelijk dat de boxen niet heel erg goedkoop zijn en dat de prijzen erg hoog uit kunnen vallen. Zeker als je nog geen definitieve keuze hebt gemaakt en je zou het gewoon graag willen proberen, is de prijs iets wat je tegenhoud. Daar is een passende oplossing voor. Namelijk de kortingscode Hello Fresh. Deze Hello Fresh code geeft jou op dit moment € 45,- korting op de eerste drie boxen, zodat jij er nog even rustig over na kunt denken en Hello Fresh uitgebreid kunt testen. Door de code ontvang jij een goedkope maaltijdbox.

Hoe werkt deze HelloFresh kortingscode?

Om gebruik te kunnen maken van de Hello Fresh code, is het wel zo handig om te weten hoe deze precies werkt en hoe je je kortingscode kunt verzilveren. Dat eigenlijk vrij simpel om te doen.

Ben je op de website van Hello Fresh terechtgekomen? Zoek dan even naar de groene knop waar je de tekst ‘PAK KORTING’ ziet. Zodra je deze gevonden hebt, klik je hier met je muis op. Na het klikken op de HelloFresh kortingscode word je, als het goed is, direct doorgestuurd naar de bestelpagina van Hello Fresh waar je je maaltijdboxen kunt gaan bestellen.

De ‘PAK KORTING’ kortingscode word direct voor je verzilverd en jij kunt je bestelling in een handomdraai gaan plaatsen. Geef aan Hello Fresh door voor hoeveel personen jij de eetbox zou willen ontvangen en van hoeveel recepten jij per week gebruik wilt maken. De rest? Dat regelt Hello Fresh voor jou. Jouw maaltijdboxen worden gratis bij jou thuis bezorgd, op de dag die jou het beste uitkomt. De kortingscode HelloFresh kun je toch niet zomaar laten liggen?

HelloFresh kortingscode

Wat is Hello Fresh eigenlijk?

Bij het horen van de naam Hello Fresh weet vrijwel iedereen waar het over gaat of komen de bekende reclamespotjes van televisie je redelijk bekend voor. Als het gaat om maaltijdboxen, is Hello Fresh een redelijk grote speler die zijn bekendheid helemaal verdiend heeft.

Waar er veel gespeculeerd word over dat Hello Fresh in Nederland is begonnen en het een Nederlands bedrijf is, is het tegendeel echter waar. Oorspronkelijk is de maaltijdbox aanbieder namelijk opgericht in Duitsland en is het bezorgen van de maaltijden ook daar begonnen. Later werd het veel verder uitgebreid en konden ook Frankrijk, Engeland en zelfs Canada genieten van samengestelde maaltijdboxen. We spreken hier over het jaar 2011 waarin de oprichting plaatsvond.

Ongeveer een jaar later, in 2012 was ook Nederland aan de beurt en konden ook hier maaltijdboxen samengesteld en besteld worden bij Hello Fresh. We kunnen het bedrijf dus het beste omschrijven als een aanbieder van maaltijdboxen.

Deze maaltijdboxen bevatten verschillende recepten en ingrediënten waarmee deze recepten gerealiseerd en op tafel gezet kunnen worden. Bij het samenstellen van de recepten en ingrediënten word er voornamelijk rekening gehouden met de gezinsgrootte. Een van de doelen waar Hello Fresh zich voor inzet, dat is het tegengaan van verspilling. De kans dat ingrediënten overblijven en weggegooid moeten worden, die is vrijwel nihil.

Recepten

Elke week upload Hello Fresh 30 nieuwe recepten waar uit gekozen kan worden. Jij kiest precies welk recept jij in de maaltijdbox zou willen zien en hoeveel het er gaan worden.

Ben jij geen held in de keuken en word je al nerveus bij het idee om volgens recept te gaan koken? Dat is helemaal niet nodig. De recepten zijn namelijk zo samengesteld, dat deze voor vrijwel iedereen makkelijk af te lezen zijn. Volg via de speciale Hello Fresh app op je smartphone stap voor stap het recept, en ook jij kunt iets culinairs op tafel zetten. In de app bevinden zich ook een wekker en een timer om het je nóg gemakkelijker te maken.

Behalve de samengestelde maaltijdboxen met kant-en-klare recepten, kun je ook voor veel extra’s kiezen. Neem nu bijvoorbeeld extra desserts of extra fruit voor het maken van de lekkerste smoothies.

Krijg jij visite en zoek je naar iets speciaals om op tafel te zetten? Hello Fresh beschikt over de heerlijkste bierpakketten, wijnpakketten en zelfs over complete borrelplankjes. Ga jij toch liever op de gezonde toer? Voeg wat extra fruit toe en kies voor jouw favoriete ontbijtproducten.

Welke maaltijdboxen zijn er mogelijk bij Hello Fresh?

Of de maaltijdboxen van Hello Fresh eentonig zijn? Dat is alles behalve het geval. Doordat jij de touwtjes zo in handen kunt houden en er wekelijks meer dan 30 nieuwe recepten voor jou klaarstaan, is er van eentonigheid in de maaltijdboxen totaal geen sprake.

Ook als het gaat om een bepaalde allergie of dieet, denkt Hello Fresh actief met jou mee. Omdat er verschillende maaltijdboxen mogelijk zijn, kan vrijwel iedereen gebruikmaken van de diensten van Hello Fresh. Zo kunnen bijvoorbeeld de volgende boxen besteld worden en thuisbezorgd worden:

 • Producten met een laag aantal aan calorieën
 • Makkelijke recepten met een korte bereidingstijd; tussen de 10 en 25 minuten
 • Vegetarische maaltijdboxen; dus zonder vlees of visproducten
 • Veganistische maaltijdbox; zonder zuivel, dierlijke producten en volledig plantaardig
 • Recepten die ook geschikt zijn voor de allerkleinsten aan tafel
 • Koolhydraatarme maaltijdbox; producten die geen of nauwelijks koolhydraten bevatten

Wat zijn de voordelen aan Hello Fresh?

Voordat je de Hello Fresh kortingscode gaat verzilveren en je de keuze maakt om 3 maaltijdboxen bij je thuis te laten bezorgen, zou je wellicht wat meer willen weten over Hello Fresh zelf. Waar ben je aan toe?

Door te kijken naar de voordelen van de aanbieder krijg je een duidelijker beeld hiervan en weet je direct waar je als het ware van kunt profiteren. Dit zijn namelijk alle voordelen van Hello Fresh waar jij gebruik van kunt maken:

 • Wekelijks 30 nieuwe recepten; jij bepaald welke recepten in de maaltijdbox komen
 • Maaltijdboxen die passen bij jouw levenswijze of eetpatroon; zo zijn er vegetarische maaltijdboxen, vegan maaltijdboxen en caloriearme maaltijdboxen
 • Veel recepten die geschikt zijn voor de allerkleinste; zijn jouw kinderen lastige eters? Hello Fresh kan daar een handje bij helpen
 • De Hello Fresh kortingscode maakt het mogelijk om vrijblijvend, voor een lage prijs 3 maaltijdboxen uit te proberen en gratis thuis te laten bezorgen
 • Extra gezond leven? Laat extra fruit of groente toevoegen aan de maaltijdbox

Zit ik direct maandelijks vast aan Hello Fresh?

Je ziet het wel vaker. Je bestelt iets met een unieke kortingscode en je zit voorgoed vast aan het abonnement. Erg vervelend, want dat is het wel het laatste waar je op zit te wachten. Wellicht ben je ook bij de Hello Fresh kortingscode een beetje huiverig. Dat is ook niet zo gek, want met kosten komen te zitten waar je niet op zit te wachten is alles behalve ideaal.

Zit je direct maandelijks vast aan Hello Fresh door deze te gebruiken? Nee, dat is niet het geval. Door de Hello Fresh kortingscodes te gebruiken zit je niet direct automatisch maandelijks hieraan vast.

Wekelijks kun je namelijk zelf in de gaten houden wanneer en of er een maaltijdbox op jouw adres bezorgd gaat worden. Je kunt de maaltijdboxen annuleren tot maximaal één dag van tevoren. Op deze manier kan het abonnement van Hello Fresh makkelijk tussentijds op pauze gezet worden. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat en even geen boxen kunt ontvangen. Bij thuiskomst kun je het abonnement weer voortzetten en aangeven dat je weer boxen zou willen ontvangen op jouw thuisadres. Dit zou je ook al een dag vóór thuiskomst kunnen doen.

Wil je het abonnement van Hello Fresh het liefst definitief stopzetten? Ook dat is niet moeilijk. Ga gewoon naar je accountinstellingen en geef aan dat je er definitief voor kiest om geen maaltijdboxen meer te ontvangen en je het abonnement dus helemaal stop wilt zetten. Kortom; bij Hello Fresh zit je nooit ergens permanent aan vast en houd jij volledig de touwtjes in handen. Maak vandaag nog gebruik van de HelloFresh kortingscode en ga het zelf ervaren.

Wil je liever iets anders proberen? Ook Marley Spoon biedt kortingen aan. Of doe een maaltijdbox vergelijk en kom er achter welk eetpakket het beste bij jou past. Een koolhydraatarm maaltijdbox, een vega maaltijdbox of een biologische maaltijdbox, de keuze is aan jou!