Maaltijdbox kerst – De makkelijke maaltijd tijdens de feestdagen!

geplaatst in: Uncategorized | 0

Maaltijdbox kerst – Aan het einde van het jaar staan de feestdagen weer voor de deur. De kerstbomen worden langzamerhand opgetuigd, overal lijken lampjes te hangen en ook het kerstmenu komt steeds dichterbij. Ieder jaar sta je weer voor hetzelfde dilemma: Wat gaat er gegeten worden tijdens de feestdagen?

Bij gebrek aan tijd zijn de maaltijdboxen hoe dan ook een goede oplossing, laat staan tijdens deze dagen. Zonder er al te veel tijd en moeite in te steken zet jij binnen een handomdraai feestelijke gerechten op tafel.

De vraag die nu nog beantwoord moet worden is: Welke maaltijdaanbieders maken gebruik van de kerst maaltijdbox 2022? In dit blogbericht gaan we daarachter komen door een uitgebreide maaltijdbox vergelijk te doen.

Waarom gebruikmaken van een maaltijdbox kerst?

De kerst maaltijdbox 2022 zou tijdens de feestdagen dé oplossing kunnen zijn. Kerstdiners gaan vaak samen met een hoop stress en onzekerheid. Doordat er qua recepten veel mogelijkheden zijn, is het een flinke klus om daar iets uit te zoeken. Zeker omdat de kerst bestaat uit 2 dagen.

Een maaltijdbox kerst zou een leuke en praktische oplossing kunnen zijn. De maaltijdboxen zoals je die gewend bent worden geheel in het teken van kerstmis bevoorraad. Nog steeds houd jij de controle, want jij bepaald voor het grootste deel wat erin komt en voor hoeveel personen de eetbox word samengesteld.

Welke maaltijdboxen zijn er beschikbaar tijdens de feestdagen?

Genoeg besproken en genoeg denkstof. Waar je nu vast benieuwd naar bent, is welke maaltijdaanbieders de kerst maaltijdbox 2022 aanbieden. Daar vind je een uitgebreid overzicht van.

1.      De Familiebox

De drukte en de stress rondom het voorbereiden van een kerstmaaltijd, dat is niet het enige waar je tegenaan kunt lopen. Een veelvoorkomend probleem, dat zijn de voorkeuren van de gasten aan tafel. Tenslotte vindt niet iedereen hetzelfde even lekker. En zeker wanneer het om de kinderen gaat.

Hoewel er genoeg kinderen zullen zijn die veel dingen lekker vinden en met de pot mee-eten, geld dat lang niet voor iedereen. De kans dat je de kids blij kunt maken met een hertenbiefstuk of met een zalmsalade, die is vrij klein. Laat De Familiebox daar nu net rekening mee hebben gehouden.

De Familiebox is namelijk een maaltijdaanbieder die de beschikbare eetboxen heeft gebaseerd op het gezin met kinderen. De recepten zijn zo samengesteld, dat het hele gezin hier van kan genieten. Zo ook tijdens de feestdagen.

De boxen worden door De Familiebox samengesteld met een 4-gangen diner. Dat betekent dat er tussen het voor- en hoofdgerecht een tussengerecht zit. Het hoofdgerecht en het nagerecht kun je zelf kiezen en samenstellen. Naast de maaltijdbox op zich, is het ook mogelijk om een speciale wijnbox samen te stellen. Tenslotte mag een goed glas wijn niet ontbreken tijdens het kerstdiner.

De feestdag maaltijdbox word op 23 december helemaal gratis op jouw thuisadres bezorgd. De kerstdrukte in de supermarkt kun je dus lekker vermijden.

2.      Ekomenu

Eet je zelf biologisch of heb je je er wel eens in verdiept? Dan komt de maaltijdaanbieder Ekomenu je vast wel bekend voor. Deze eetboxen zijn namelijk volledig biologisch en worden alleen samengesteld met 100% biologische producten.

Hoewel het assortiment in de supermarkt steeds breder word qua biologische producten, kan het een vrij lastige opgave worden om hiervan een uitgebreid feestmaal te maken. De maaltijdbox van Ekomenu zou hierbij een goedwerkende oplossing kunnen zijn.

Want ook voor de feestdagen staat Ekomenu voor jou en voor je gezin klaar. Behalve de biologische maaltijdbox is ook de vegan maaltijdbox in het teken van kerstmis samengesteld.

Omdat jij precies weet hoe de dagen verlopen en hoeveel gasten aan tafel zitten tijdens de kerstdagen, geef jij zelf door aan Ekomenu voor hoeveel personen jij deze zou willen laten samenstellen. Voor 2, 4, 6 of 8 personen. Op 23 december worden deze bij jou thuis bezorgd.

3.      Hello Fresh

Omdat Hello Fresh een vrij grote speler is onder de maaltijdaanbieders, mag deze natuurlijk niet achterblijven als het gaat om maaltijdbox kerst. Ook met Hello Fresh zet je tijdens de feestdagen het meest variërende, verassende en makkelijkste kerstdiner op tafel.

Wat betreft de maaltijdbox zelf gaat Hello Fresh duidelijk een stapje verder dan bijvoorbeeld Ekomenu en De Familiebox. De boxen zijn qua recepten en ingrediënten namelijk iets gevarieerder. Daarnaast biedt Hello Fresh kortingscodes aan waarmee je aanzienlijk op de kosten kunt besparen.

Hello Fresh heeft er duidelijk goed over na gedacht en speelt voor de volle 100% in op de feestdagen. De volgende boxen zijn namelijk mogelijk bij de populaire maaltijdaanbieder:

  • De standaard kerstbox: Dit doet denken aan de maaltijdbox zoals je hem gewend bent. Recepten en bijpassende ingrediënten die jij zelf samenstelt, alleen dan met een tintje kerst eraan. Namelijk een 4-gangen diner.
  • Veggie kerstbox: Deze box lijkt op de standaard kerstbox, maar deze is samengesteld op basis van veggie. Deze veggie recepten stel je opnieuw zelf samen en ook deze box is gebaseerd op een 4-gangen diner.
  • Gourmetbox: Zijn jij en je entourage dol op gourmetten, maar ontbreekt de tijd en de energie om een gevarieerde gourmettafel in elkaar te draaien? Ook hier heeft Hello Fresh wederom weer aan gedacht. Bestel de gourmetbox en ontvang 8 verschillende hapjes die geschikt zijn voor het gourmetstel. Leuk voor volwassen, maar ook zeker voor de kids.

Maaltijdbox thuis laten bezorgen? Vermijd de drukke supermarkten!

Het is vaak een typisch beeld en de kerst word niet voor niks de drukste tijd van het jaar genoemd. Dat geld niet alleen voor de Kerstman, maar ook voor de plaatselijke supermarkten. Dat het tijdens de feestdagen een drukte van jewelste is, dat wordt ieder jaar weer bewezen. Ben je niet snel genoeg? Dan zijn je favoriete artikelen en merken voor je het weet uit de schappen.

Tijdens deze periode een supermarkt binnenstappen kan een moment zijn waar tegenop gezien word. Niet alleen verschaft een maaltijdbox kerst je van recepten en ingrediënten, deze wordt ook nog eens aan de deur bezorgd. Dat niet alleen, ook op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomen. Tijdens de feestdagen de drukte van de supermarkten ontwijken, wie wil dat nu niet?

Door ook nog eens te kiezen voor de goedkoopste maaltijdbox geniet je niet alleen van een kerst maaltijdbox 2022, maar ook van een voordelige.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *