Hello Fresh kerstbox 2022 – Uitgebreide en makkelijke maaltijden tijdens de kerst!

geplaatst in: Uncategorized | 0

Hello Fresh kerstbox 2022– Ben jij op zoek naar een maaltijdbox voor tijdens de feestdagen? Bekijk dan eens de Hello Fresh kerstbox 2022 en neem deze serieus in overweging. De maaltijdaanbieder beschikt niet over een enkele box, maar ook meerdere opties. Van vegetarisch tot aan de heerlijkste wijnen.

In dit blogbericht bekijken we uitgebreid de mogelijkheden van Hello Fresh tijdens het vieren van de feestdagen en ontdek jij of een dergelijke eetbox ook iets voor jou of voor jouw gezin zou kunnen zijn.

Waarom een Hello Fresh kerstbox?

Wat gaat er gegeten worden tijdens het vieren van de kerstdagen? Je bent niet de enige waarbij deze vraag onbeantwoord blijft. Hoewel het maar 2 dagen zijn en de mogelijkheden wat betreft recepten enorm zijn, is een definitieve keuze maken iets wat je liever vermijd. Nog maar te zwijgen over de kerstdrukte in de supermarkten. Daar loop je liever niet als wel tussen

Zeker wat betreft het gezin of extra visite aan de dinertafel, is voldoen aan ieders smaak een lastige opgave. Een kerstdiner in elkaar draaien wat bij iedereen in de smaak valt, daarvoor zul je heel wat extra pannen op tafel moeten zetten.

Nu bied Hello Fresh op het vlak van eetboxen al veel aan, laat staan tijdens de feestdagen. De maaltijdaanbieder staat al bekend om zijn veelzijdigheid en flexibiliteit en laat dit opnieuw tijdens de mooiste dagen van het jaar zien.

De Hello Fresh kerstbox 2021; wat is er mogelijk?

Hello Fresh zou Hello Fresh niet zijn, als er niet meerdere opties qua maaltijdboxen zouden zijn. Dat is namelijk wél het geval. In de onderstaande maaltijdbox vergelijk kom jij erachter wat er zoal mogelijk is.

Zoals gewoonlijk geef jij aan met welke recepten jij de box samen wil stellen en voor hoeveel personen. Jij houdt dus de controle en kun dus ook kiezen voor de goedkoopste maaltijdbox.

Kerstbox

Een ontspannen kerst zonder gedoe, die vier je met de Hello Fresh kerstbox 2022. Een speciaal samengestelde eetbox met de lekkerste en vooral simpelste maaltijden. Hoe uitgebreid deze er ook uitzien, alsnog kunnen de recepten binnen 2 uur op tafel gezet worden.

Hierbij gaat het om een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en een dessert. Een uitgebreid, maar makkelijk 4-gangen menu staat op jou te wachten. Deze is geschikt voor 2, 4, 6 of 8 personen. Een aantal voorbeelden waar de kerstbox mee samengesteld kan worden zijn:

 • Rivierkreeftcocktail
 • Frisse courgette-doperwtensoep
 • Rollade wellington
 • Chocolade lavacakejes 

Veggie kerstbox

Vegetarisch eten tijdens het vieren van de feestdagen is niet altijd vanzelfsprekend. De meeste recepten zijn tenslotte gebaseerd op vlees. Rollades, hertenbiefstuk of gevogelte. Het is dus niet altijd makkelijk om daartussen iets vegetarisch te vinden. Vegetarische mogelijkheden tijdens kerst? Die heeft Hello Fresh. Dat is namelijk de Veggie kerstbox.

Ieder recept in de box is gebaseerd op vegetarisch koken en bevat zo ook geen vlees. Ook deze box beschikt enkel over makkelijke recepten die samen een 4-gangen diner vormen, en alsnog binnen 2 uur op tafel gezet kan worden. Deze Veggie kerstbox kan samengesteld worden voor 2, 4, 6 of 8 personen en kan de volgende recepten bevatten:

 • Courgette-doperwtensoep
 • Paddenstoel-mascarponecrème op toast
 • Pompoen-geitenkaas wellington
 • Chocolade lavacakejes

Gourmetbox

Behalve dat een chic diner met een wit tafelkleed en rode servetten een standaard ritueel is tijdens het vieren van de feestdagen, is een gourmetstel dat ook en mag deze eigenlijk ontbreken tijdens deze dagen. Behalve dat het veel gezelligheid bied aan tafel, bied gourmetten ook de mogelijkheid om iets te eten wat iedereen lust. Waaronder de allerkleinste aan tafel.

Daarom dat Hello Fresh ook die mogelijkheid bied en er een speciaal samengestelde Gourmetbox besteld kan worden. Hoe tof klinkt dat? De Gourmetbox bestaat onder andere uit:

 • Huisgemaakte kruidenboter
 • Vleesgerechten; biefstukpuntjes, worstjes en kip
 • Pannenkoeken met peer en chocolade
 • Groene salade
 • Frietjes voor in de oven

In zijn totaliteit beschikt de Gourmetbox over 8 verschillende receptjes waar zowel jong als oud van zal kunnen smullen. Stel deze samen voor 2, 4, 6 of 8 personen.

Extra: Wijnbox

Wat is nu een feestelijk kerstdiner zonder een goed glas wijn? Om jou tijdens de feestdagen tegemoet te komen, is het mogelijk om samen met een maaltijdbox naar keuze óók een extra wijnbox mee te bestellen.

Daardoor hoeven niet alleen de drukke supermarkten vermeden te worden in de aanloop naar de kerst, maar ook de slijterijen. Hello Fresh voorziet jou namelijk van geschikte wijnen en bezorgd deze box ook op jouw thuisadres. Ook de box met wijnen is zeer gevarieerd en bevat niet alleen een specifieke wijn, maar meerdere.

Het gaat hierbij om 3 verschillende wijnen, die in 6 flessen geleverd zullen worden. Het gaat hierbij om een Palombe Colombard Sauvignon Blanc, Arbos Pinot Grigio Organic en om een Campo di Marzo Primitivo. Met andere woorden, twee witte en één rode wijn.

Behalve dat iedere wijn perfect aansluit bij de maaltijden in iedere de box, kunnen deze ook buiten de maaltijden om genuttigd worden. 

Bezorging voor de feestdagen

Inmiddels ben je volledig op de hoogte gebracht over de Hello Fresh kerstbox 2022. Zoals je hebt kunnen zien zijn er meerdere mogelijkheden. Doordat meerdere eetboxen mogelijk zijn, zit er altijd iets tussen wat bij jou en bij het gezelschap aan tafel past. Op deze manier kan er tijdens de feestdagen genoten worden van meerdere diners, dat bij het gehele gezelschap in de smaak zal vallen.

Niet alleen zijn de omstandigheden rondom de eetboxen ideaal te noemen, dat geld ook voor de bezorging. Vanzelfsprekend zorgt Hello Fresh er ook voor dat jouw kerstdiner thuis word bezorgd. Laat de box op donderdag 23 december of op vrijdag 24 december bezorgen op jouw thuisadres. En dat helemaal gratis!

Conclusie

Een ontspannen kerst mét een 4-gangen diner? Je zou zeggen dat het niet kan, aangezien de feestdagen vaak gepaard gaan met spanning, drukte en een hoop stress. En dan hebben we het nog niet eens over de drukke supermarkten gehad. Daar word niemand erg vrolijk van. Jij ziet er vast ook huizenhoog tegenop.

Dat is vanaf nu niet meer nodig. Aangezien Hello Fresh de kerstbox 2022 heeft gelanceerd en ook Hello Fresh kortingscodes aanbied, kun jij ook tijdens de kerst gevarieerd en makkelijk dineren. Weet jij al voor welke je gaat? Laat de kerstbox gratis thuisbezorgen en geniet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *