Hello Fresh alternatief; klaar met Hello Fresh? Probeer deze!

geplaatst in: Uncategorized | 0

Heb je al een tijdje gebruik gemaakt van de boxen van Hello Fresh en ben je op zoek naar een Hello Fresh alternatief? Of wil je om welke reden dan ook geen Hello Fresh? Dan zijn er nog vele andere mogelijkheden om jouw maaltijd box in huis te krijgen. Naast Hello Fresh zijn er nog veel meer aanbieders in maaltijd boxen, sommige aanbieders lijken aardig op Hello Fresh, maar andere aanbieders onderscheiden zich op een andere manier. In dit blogbericht lees je welke alternatieven je hebt als je wel een Maaltijd box wilt ontvangen, maar niet van Hello Fresh.

Maaltijdbox bestellen

Vrijwel iedereen heeft wel eens gehoord van maaltijd boxen en ook de naam Hello Fresh, krijgt steeds meer naamsbekendheid in Nederland. Toch is niet iedereen helemaal weg van Hello Fresh en ontstaan er steeds meer alternatieven. Niet alle maaltijdboxen zijn een gelijkwaardig alternatief aan Hello Fresh, maar de onderstaande alternatieve maaltijdboxen, zijn zeker het proberen waard. Door de maaltijdbox vergelijk kom je erachter welke de beste is voor jou.

5 Alternatieven voor Hello Fresh

Hello Fresh is een van de meest bekende namen als het gaat om het leveren van maaltijdboxen. Daarnaast worden eetboxen ook steeds populairder in Nederland. Steeds meer mensen ervaren het gemak van maaltijdboxen en maken er dan ook graag gebruik van. Toch is niet iedereen direct overstag met Hello Fresh en zijn er daardoor ook steeds meer alternatieven voor Hello Fresh ontstaan.

Hieronder lees je een lijst van de 5 beste Hello Fresh alternatieven en wat je kunt verwachten als je kiest voor een van de onderstaande maaltijdboxen als alternatief voor Hello Fresh.

1.      Marley Spoon

Een van de beste alternatieven voor Hello Fresh is Marley Spoon. Net als Hello Fresh, is ook Marley Spoon ontstaan in Duitsland en timmert het hard aan de weg, om de nodige concurrentie te vorm voor Hello Fresh. Marley Spoon profileert zich als “de betere box” dat op mij overkomt alsof ze ook echt de strijd aangaan met Hello Fresh.

Als we kijken naar de boxen van Marley Spoon dan zien we direct veel vergelijkingen met Hello Fresh. Beide aanbieders geven je de mogelijkheid om uit veel verschillende recepten te kiezen en ook is het bezorgsysteem goed ingericht. Over of je beter kunt kiezen voor Hello Fresh of Marley Spoon hebben we eerder al een blogbericht geschreven. Dat blogbericht lees je hier.

2.      Ekomenu

Een ander alternatief voor Hello Fresh is Ekomenu. Het grootste verschil tussen Eko menu en Hello Fresh, is dat je bij Ekomenu 100% biologische producten krijgt in je biologische maaltijdbox. Steeds meer mensen in Nederland hechten hier waarde aan.

Daarnaast is het ook een groot voordeel dat je Ekomenu eenmalig geheel vrijblijvend kunt uitproberen, zonder dat je daar direct een abonnement voor hoeft af te sluiten. Wat vooral heel uniek is bij Ekomenu, is dat je per gerecht kunt kiezen hoeveel mensen er komen eten. Dat is handig als je woensdag je buren hebt uitgenodigd voor een diner. Daarnaast heeft Ekomenu verschillende soorten boxen beschikbaar:

 • Variatiebox: Vlees, Vega & Vis
 • Familiebox: Voor het gezin
 • Vegetarisch: Vegetarische recepten
 • Veganbox: 100% plantaardig
 • Koolhydraatarm maaltijdbox: handig als je wilt afvallen
 • Gluten/lactose vrij: 100% Gluten en 100% Lactose vrij
 • 9 maanden menu: Speciaal voor aanstaande moeders.

3.      Familiebox

Een ander alternatief voor Hello Fresh is Familie box. Ook bij deze boxen heb je wekelijks ruime keuze uit 12 verschillende recepten. Net als bij Hello Fresh kun je wekelijks je maaltijden kiezen en deze worden dan gratis thuisbezorgd. Wat ook wel een goede bijkomstigheid is, is dat je bij familie box net als bij Hello Fresh een fruit box kunt bestellen. Dit maakt de vergelijking tussen de twee boxen nog groter. Ook is het hier mogelijk om je boxen vooruit te plannen, zodat je het niet kunt vergeten. De familieboxen zijn bedoel voor het hele gezin.

4.      Versh

Een andere Maaltijdbox aanbieder is Versh. Een van de grootste voordelen van Versh is dat ze de goedkoopste maaltijdboxen aanbieden in Nederland. Als je dus echt op zoek bent naar de goedkoopste maaltijdboxen, is Versh de beste keuze. Wel heeft Versh ook een nadeel. Je kunt er namelijk maar 3 gerechten per week bestellen in de vorm van een twee persoons of 4 persoons box.

Ook biedt Versh niet de mogelijkheid om uit veelzijdige recepten te kiezen, maar bieden zij per week 3 recepten uit.

5.      De Krat

Ook een zeer goed alternatief voor Hello Fresh is de Krat. Deze aanbieder, heeft veel verschillende soorten kratten waaruit je kunt kiezen zoals:

 • Gemakskrat Vega; veel verrassende gerechten met seizoen groenten, variatie met peulvruchten en vleesvervangers
 •  Gemakskrat; Lekker recepten waaronder ook met vlees en vis. Maar ook één vegetarisch recept
 • Gemakskrat Vegan; bomvol 100% plantaardige recepten
 • Snelle krat; Alle producten binnen korte tijd op tafel
 • Inspiratiekrat; alleen producten, zonder daadwerkelijk recept om zelf aan de slag te gaan
 • Oogstkrat; Bomvol seizoen producten direct van het land.

De krat heeft net als Hello Fresh voldoende variatie in het soort boxen dat je kunt bestellen, zo is er voor iedereen wel wat wils. Ook heb je de mogelijkheid om voor 2, 3 of 4 personen te bestellen. Wat ook een groot voordeel is, is dat je zowel eenmalig als in abonnementsvorm kunt bestellen. Zo kun je de Krat eenmalig uitproberen.

Conclusie: Wat is beste Hello Fresh Alternatief

Je hebt nu enkele alternatieven bekeken voor Hello Fresh, zoals je hebt kunnen zien heeft elke Maaltijdbox aanbieder zo haar eigen voor- en nadelen. Wel komen sommige eetboxen meer overeen met Hello Fresh dan andere maaltijdboxen. De Maaltijdbox die als alternatief het beste aansluit bij Hello Fresh is Marley Spoon. Maar uiteraard zijn ook de andere boxen zeker de moeite waard. Nieuwsgierig geworden? Met de Hello Fresh korting of de kortingscode Marley Spoon kun je geheel vrijblijvend drie maaltijdboxen uitproberen voor een sterk gereduceerde prijs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.