Gezonde maaltijdbox, welke kies ik?

geplaatst in: Uncategorized | 0

Gezonde maaltijdbox, welke kies ik? – Niet iedereen vindt het makkelijk om gezond te eten. Je hebt niet altijd inspiratie voor gevarieerde recepten, en ook qua ingrediënten is het soms een wilde gok. Van veel producten in bijvoorbeeld de supermarkt, word namelijk geclaimd dat deze boordevol vitaminen en mineralen zitten. In werkelijkheid bevatten deze juist veel zout of calorieën. Maaltijdboxen maken gezond eten laagdrempeliger, haalbaarder en zelfs voordeliger.

Heb jij gekozen voor de diensten van een maaltijdbox? Aan een dergelijke eetbox stel je natuurlijk een aantal eisen. Voor jezelf en voor je gezin. Zo wil je bijvoorbeeld dat de ingrediënten vers zijn en dat je beschikt over gevarieerde recepten. Met andere woorden: een gezonde maaltijdbox. In dit blogbericht kun je hier meer over lezen.

Welke gezonde maaltijdbox kies ik? – Top 3

Gezonde maaltijdbox, welke kies ik? Dit vraag je je vast af. Door het brede aanbod aan eetboxen tegenwoordig, kun je door de bomen het bos niet meer zien. Want eerlijk is eerlijk, het maakt de keuze er niet gemakkelijker op.

Echter claimt iedere maaltijdaanbieder goede producten en recepten in huis te hebben. De vraag blijft echter, of dit werkelijk zo is.

Om jouw vragen te beantwoorden, hebben we de gezondste maaltijdaanbieders en hun eetboxen voor je op een rijtje gezet. Door een maaltijdbox vergelijk te doen, kom je erachter welke de beste keuze is. Een overzicht hiervan, vindt je hieronder:

1.      Versh

Met de boxen van maaltijdaanbieder Versh sla je twee vliegen in één klap. Want behalve dat je kunt profiteren van verse ingrediënten, geniet je ook van de goedkoopste maaltijdbox. Op dit moment dé goedkoopste van Nederland zelfs. Omgerekend betaal je minder dan € 3 euro per maaltijd. Hoewel de aanbieder pas vanaf 2020 bestaat, heeft het al veel naamsbekendheid opgebouwd.

Omtrent de vraag: gezonde maaltijdbox, welke kies ik? Kunnen we Versh als een dikke aanrader markeren. Dit omdat er alleen gebruik wordt gemaakt van verse producten. Van zowel eigen als internationale bodem.

Met Versh krijg je driemaal per week een verse box gratis bij je thuis bezorgd. Je kunt deze in verschillende formaten samenstellen. Voor 2 personen of voor 4 personen. De box voor 4 personen is de speciale Gezinsbox, wat voor gezinnen natuurlijk ideaal is. Iedere week worden de boxen voorzien van andere recepten en andere ingrediënten. Dit kunnen vlees, vis of vegetarische gerechten zijn.

Uiteindelijk is het een verrassing wat er op het bord komt te liggen, aangezien Versh de recepten voor je uitzoekt. Dit kun je als voor- en nadeel zien. 

2.      Familiebox

Het is niet makkelijk om iets lekkers op tafel te zetten voor een gezin met kinderen. Iets lekkers én iets verantwoords, volgens de Schijf van 5. Kinderen zijn nog volop in ontwikkeling en kunnen essentiële bouwstoffen meer dan goed gebruiken. Deze worden vooral uit groentes en fruit gehaald.

Makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien niet ieder kind dol is op gezonde kost. Laat Familiebox daar dé oplossing voor hebben. Een gezonde maaltijdbox, geschikt voor het hele gezin.

De meeste recepten zijn binnen een half uur op tafel te zetten, waardoor dit makkelijk te combineren is met het dagelijks leven. Wekelijks kan er gekozen worden uit 12 verschillende gerechten en de daarbij horende ingrediënten. Buiten vlees en vis, is ook een vegetarische maaltijdbox een optie.

Buiten een Dinerbox, zijn er nog andere opties waar je voor kunt kiezen. Denk hierbij aan een speciale Fruitbox en Broodbox. Zo word gezond eten behalve haalbaar, ook een feestje voor het hele gezin. De maaltijdaanbieder bezorgd iedere maandagavond op jouw thuisadres.

3.      Ekomenu

Onbewerkte ingrediënten van Nederlandse bodem. Met ander woorden: biologische producten. Deze zie je het liefst in een eetbox. Tegenwoordig zijn de meeste producten bewerkt of komen deze uit het buitenland. Hoewel het geen grote ramp hoeft te zijn, willen we ook de boeren uit Nederland steunen. Daar is Ekomenu het helemaal mee eens.

Vrijwel ieder product in de box is afkomstig uit Nederland. Een tas vol lokale lekkernijen dus. Op basis van de producten, zijn de recepten voor je samengesteld. Wekelijks kun je kiezen uit 20 verschillende recepten, die iedere keer anders zijn samengesteld. Bij Ekomenu kun je je qua recepten écht laten verrassen. Want naast vlees- en visgerechten, heb je meer opties. Denk aan een koolhydraatarme maaltijdbox, 9 Maanden Menu, Vegetarisch Menu en een Familiebox. Bij Ekomenu kun je je laten verrassen met 100% biologische traktaties. 

Naast de samengestelde boxen, kun je deze vervolgens verder uitbreiden met extra fruit, groentes of sapjes uit de webshop. Je kunt je bestelling zowel thuis laten bezorgen, als ophalen in winkel.

Conclusie

In dit blogbericht hebben we de volgende vraag voor je beantwoord: gezonde maaltijdbox, welke kies ik? Wat betreft maaltijdaanbieders en bijhorende boxen, is er meer dan genoeg keuze. Echter is dit niet gemakkelijk. Wij willen jou daar graag bij helpen.

Zo heb je een top 3 kunnen vinden, met daarin gezonde maaltijdboxen. In dit overzicht staan de aanbieders en boxen uitgebreid voor je beschreven en uitgelegd.

Wil je een gezonde, gevarieerde en uitgebreide maaltijdbox bestellen? Dan moet hier iets voor je tussen staan. Eetsmakelijk alvast!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *