Onze score
€30 KORTING
Dinnerly logo
Dinnerly

Dinnerly is een nieuw bedrijf opgericht in februari 2021. Momenteel zijn de maaltijdboxen voor stuntprijzen te verkrijgen, met deze coupon krijg je over je eerste 3 maaltijdboxen €30 korting.

Dinnerly is een nieuw bedrijf opgericht in februari 2021. Momenteel zijn de maaltijdboxen voor stuntprijzen te verkrijgen, met deze coupon krijg je over je eerste 3 maaltijdboxen €30 korting.

Show Less

Een gloednieuw bedrijf op de markt, namelijk Dinnerly. Nou ja, helemaal nieuw, dat ook weer niet aangezien ze opgericht zijn door het bekende bedrijf Marley Spoon. Wat Dinnerly momenteel onderscheid van de andere maaltijdbox aanbieders is dat de prijs momenteel het goedkoopste is van alle maaltijdboxen op de markt. Dat is dus leuk kennismaken met een nieuw opgericht maaltijdbox bedrijf.

Hoe werkt deze kortingscode van Dinnerly?

Als je op de groene button bovenaan de pagina klikt waar staat ‘PAK KORTING’ word je automatisch doorverwezen naar de pagina van Dinnerly. Je hoeft verder niks te doen om de kortingscode te verzilveren aangezien je gelijk een melding krijgt dat de korting is toegepast. Let wel op dat de korting verdeeld word over 3 maaltijdboxen, per maaltijdbox krijg je dus €10. Dat is gezien de lage prijs van de maaltijdboxen, echt heel goed! Zie hier nog een foto ter verduidelijking van de kortingscode.

Dinnerly Kortingscode
In de groene balk zie je dat de kortingscode automatisch toegepast is, je hoeft dus niks meer in te vullen.

Hoe kan deze maaltijdbox zo goedkoop zijn?

Er zijn verschillende redenen waar Dinnerly aan gedacht heeft om zo goedkoop mogelijk een maaltijdbox aan te kunnen bieden. Zo is er niet veel geld besteed aan het verpakkingsmateriaal, laten we eerlijk zijn dit is ook echt totaal geen probleem toch?! Tevens zijn de menu kaarten digitaal en krijg je ze niet fysiek in de doos. Dit scheelt weer een hoop papierwerk. Het aanbod van maaltijden is ook iets minder dan andere maaltijdbox aanbieders, zo heb je bij Dinnerly twaalf verschillende maaltijden. Eigenlijk is dit nog best veel. Ze kiezen er ook voor om minder verschillende producten bij een pakket te doen, zo hoef jij minder te snijden en zijn de gerechten over het algemeen makkelijker voor te bereiden.

Bij Dinnerly kan je zelf kiezen wanneer je jouw maaltijdbox stop wilt zetten, als je bijvoorbeeld een week op vakantie gaat of zelf even